Рады вас видеть, Гость | Регистрация | Вход |




Сегодня
29 Марта 2024
Энциклопедия мудрости
Форма входа
Меню сайта
Мобільний зв'язок від «Укртелекому»
Опубликовано 12 Ноября 2008 года.

        З 1 жовтня змінені тарифи на загальнодоступні телекомунікаційні послуги ВАТ «Укртелеком». Зміни відбулися як в сторону збільшення (в середньому на 20 %) – це абонентна плата за користування телефоном та радіоточкою, так і в сторону зменшення – встановлення основного телефону для населення та юридичних осіб. 

        Тарифи на міські, міжміські та міжнародні розмови залишилися без змін. Але так як і раніше споживачі мають змогу економити на міжміських та міжнародних розмовах до 30%. Необхідно тільки купити картку «ВСЕсвіт» або «ВСЕсвіт+», зателефонувати з стаціонарного телефону на номер 8-800-506-0000 (безкоштовний), набрати персональний ідентифікаційний номер (ПІН, знаходиться на карточці під захисним покриттям), та номер абонента якому телефонують. І - приємного спілкування! 

        Наряду зі змінами тарифів компанія «Укртелеком» проводить лояльні програми для споживачів – це проведення тимчасових різноманітних акцій. Так на сьогодні проводиться акція «Телефон плюс Інтернет». При встановленні телефонну за зниженою ціною всього 144 грн. (з ПДВ) споживач отримує підключення послуги «ОГО!» - високошвидкісний Інтернет всього за 6 грн. Так, разом за 150 грн. споживач отримує майже повний комплекс телекомунікаційних послуг. 

        Основні переваги послуги «ОГО!», які приваблюють наших споживачів – вільна телефонна лінія, високошвидкісний доступ до мережі Інтернет, привабливі безлімітні тарифні плани та співвідношення ціни та якості. Не дивлячись на короткий термін існування послуги «ОГО!» від ВАТ «Укртелеком» останнім часом різко зросла кількість користувачів доступу до мережі Інтернет. Вартість звичайного підключення до мережі Інтернет (послуги «ОГО!») складає 120 грн., щомісячна вартість безлімітних тарифних пакетів від 80 грн., в залежності від швидкості яку обрав споживач. Необмежений Інтернет зі швидкістю 512 Кбіт/с буде коштувати 100 грн. на місяць. 

        ВАТ «Укртелеком» велику увагу приділяє розвитку новітнім технологіям – це і послуга «ОГО!» і мобільний зв'язок третього покоління під торговою маркою ”U’tel”, який зараз ви вільно можете отримати на відділеннях «Телекомсервіс», за адресами: пр. Будівельників, 27, та вул. Комсомольська, 65.

        Користуючись мобільним зв'язком ”U’tel”, ви маєте можливість вже сьогодні спробувати такі послуги: відеозв’язок, Інтернет зі швидкістю 3,6 Мбіт/с, значно дешевші дзвінки на звичайні стаціонарні телефони та з стаціонарних на мережу ”U’tel”, прості тарифи без плати за з’єднання, привабливі тарифи на міжнародні дзвінки та багато інших послуг.

        Наприклад, в стартовому пакеті “U’try” мобільний Інтернет коштує всього 0,10 грн./Мб, дзвінки в мережі - відео, мобільні та фіксовані, на голосову та відео пошту – 0,30 грн.. Існує також можливість активізувати послугу «Сім’я» (4 номери ”U’tel” та 1 стаціонарний) та ще багато переваг про які ви можете дізнатись за номером інформаційного центру ”U’tel” 8-800-500-11-88 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів).

        В період з 20 серпня по 30 листопада споживачів очікує унікальна можливість підключення “U’family 5”. Ви можете підключити 5 USIM карт, а мінімальний платіж на всі 5 номерів складає тільки 25 грн. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефонами 6-34-85, 6-40-44, або приходьте до сервісного центру за адресою: пр. Будівельників, 27..




Рубрика: ПРЕДЛОЖЕНИЕ | Просмотров: 1437 | Комментариев: 0

Добавлять комментарии могут
только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Перепечатка материалов в любом виде, без предварительного соглашения - СТРОГО ЗАПРЕЩЕНА! Получить разрешение на перепечатку, можно предварительно связавшись с нами, через форму обратной связи, пожалуйста, укажите тему — "Перепечатка статей".
Календарь публикаций
«  Ноября 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Реклама
Хостинг от uCozРОСТ © 2024Design WildSW